torstai 14. huhtikuuta 2016

Turvehoidot hiuspohjalle ja hiuksille

TURVE

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.

Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.

Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.


-lisäaineeton
-puhdas
-aito suomalainen luonnontuote
-hajuton
-hiuksia värjäämätön
-antiseptinen

TERAPEUTTINEN VAIKUTUS

Turpeen vaikutus hoitotapahtumassa perustuu sen sisältämiin bioaktiivisiin ainesosiin. Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat humushapot ja fulvohapot, joilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa sananmukaisesti pintaa syvemmältä. Niillä on myös kyky poistaa elimistöstä kuona-aineita. Turve sitoo tehokkaasti lämpöä, joka pysyy muuttumattomana pitkään.

Turvekylvyn korkea lämpötila kiihdyttää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä.


-aktivoi hiuspohjan verenkiertoa -> edistää hiusjuuren ravinnonsaantia
-vahvistaa ja ryhdistää hiuksia
-nopeuttaa rikkoutuneen hiuspohjan ihon paranemista
-vähentää tulehdusta ja sen aiheuttamaa kutinaa
-tasapainottaa hiuspohjan aineenvaihduntaa: vähentää liiallista rasvoittumista, aktivoi kuivaa ja atooppista ihoa elpymään


Turvehoito voidaan savi- ja merilevähoitojen tapaan tehdä intialaiseen päähierontaan yhdistettynä tai sellaisenaan.

Kysy lisää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti