sunnuntai 11. lokakuuta 2015

ELUMEN-hiusväri

ELUMEN PÄHKINÄNKUORESSA

Elumen on korkean suoritustehon hiusväri, jonka vaikutus perustuu suoravärjäystekniikkaan - täysin ilman hapetetta ja ammoniakkia. Samalla Elumen on kuitenkin yhtä kestävä kuin perinteinen kestoväri, mutta hiuksille hellävarainen ja jopa hoitava. Elumen tarjoaa puhtaita, hehkuvia värejä ja poikkeuksellisen kiillon sekä uskomattoman keston. Samalla se jopa parantaa hiusten kuntoa.


Elumenissa on käytetty erityisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Värjäävä ominaisuus perustuu yksinomaan happamiin, suoravärjääviin pigmentteihin. Fysikaalisen vetovoiman ansiosta (magneettiefektin) negatiivisesti latautuneet Elumen-pigmentit tunkeutuvat syvälle hiuksen sisään, jossa ne ankkuroituvat lujasti positiivisesti varautuneeseen hiukseen.
Elumen ei avaa hiuksen suomukerrosta, joten hiuksen rakenne ei vaurioidu.Riippumaton tutkimus on osoittanut, että parafenyleenidiamiinille (PPD) tai sen johdannaisille allergiset henkilöt sietävät hyvin Elumenia eikä heillä ilmene ristikkäisreaktioita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti