keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Savi- ja merilevähoidot

Puhdistushoidot

Oletko koskaan kokeillut savi- tai merilevähoitoa hiuksille?

Jos hiuksesi tuntuvat veltoilta, sähköisiltä, kuivilta ja elottomilta tai hiuspohjasi on ärtynyt, helposti rasvoittuva tai hilseilevä, on savi tai merilevä paikallaan!

Hoidot suositellaan tehtäväksi intialaisen päähieronnan yhteydessä, jolloin hoidosta tulee kokonaisvaltaisempi. Hieronta myös tehostaa vaikutusta.

Merilevähoito/ metallien poisto

Merilevä sisältää paljon jodia ja myös muita hiusten hyvinvoinnille tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Jodi aktivoi kilpirauhasen kautta aineenvaihduntaa koko kehossa ja tekee samalla merilevähoidosta koko kehon puhdistushoidon, jota suositellaan tehtäväksi esim antibioottikuurin jälkeen puhdistamaan lääkejäämiä kehosta. Merilevähoitoa ei suositella kilpirauhasongelmista kärsiville. Merilevä puhdistaa tehokkaasti hiuksista raskasmetalleja. Samalla yleensä hiusten väri kirkastuu. Merilevä sopii kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi savea paremmin käsitellylle, kuivalle hiukselle.

Savihoito/syväpuhdistusSavi on tuhansien vuosien ajan tunnettu puhdistavilta, antiseptisilta vaikutuksiltaan. Se on myös hyvin mineraali- ja kivennäisainerikasta. Savihoito puhdistaa hellävaraisesti hiuksen kraateria sekä kuorii hiuspohjaa, joka vaikuttaa myönteisesti hiusten hyvinvointiin sekä stimuloi niiden kasvua.
Savi sopii hyvin rasvoittuville hiuksille sekä ärtyneelle, hilseilevälle päänahalle sekä psoriaatikoille. Savihoidolla saadaan puhdistettua tehokkaasti hiukseen mm ilmasta tai vedestä kertyineitä epäpuhtauksia sekä muotoilutuotejäämiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti